Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@01:08:36 GMT

روند رشد شاخص بازار سرمایه کشور تداوم پیدا می‌کند

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۴۷۱۹۷

روند رشد شاخص بازار سرمایه کشور تداوم پیدا می‌کند

مهدی محمود رباطی عصر سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: پیش بینی ما این است که شاخص بازار سرمایه کشور می‌تواند تا رقم ۴۰۰ و حتی بیش از آن نیز رشد داشته باشد.

وی بیان داشت: درحال حاضر وضعیت بازار سرمایه کشور به دلایل متعدد و بنیادین با سال ۹۲ قابل مقایسه نیست. در آن سال بدهی بازار سرمایه به عدد هشت و هشت و نیم رسیده بود، و بازار عمر اندکی داشت، اما الان عدد این بدهی به کمتر از چهار کاهش یافته و عمر بازار خیلی بیشتر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رباطی همچنین اذعان داشت: در تمام دولتها، همان گونه که سطح جامعه با بازار سرمایه آشنا نیستند، سیاستگذاران نیز آشنایی زیادی ندارند، از این رو تصمیم های آنها تاثیرهای سویی را بر این بازار می گذارد.

وی گفت: چون ما برای محافظت از سرمایه ها، در برابر این تصمیمات و نوسان های ناگهانی ابزاری نداریم، باید کاری کنیم که افراد برای یک سرمایه گذاری منطقی و کم ریسک سواد و دانش مالی لازم را پیدا کنند.

مدیر عامل کارگزاری بورس کشور با تاکید بر ضرورت ارتقاء فرهنگ جامعه در زمینه سرمایه گذاری در بورس اوراق بهادار خاطر نشان کرد: در همین راستا این شرکت سیاستی را در پیش گرفته که از پتانسیل های بالقوه فیزیکی و ارتباطی انجمن های صنفی بیمه ایران در استان ها استفاده و آن را به بالفعل تبدیل نماید.

رباطی همچنین ظرفیت قم در حوزه بازار سرمایه را مورد توجه قرار داد و بیان کرد: توانایی های بالای قم در بازار مذکور تاکنون مغفول بوده است.

وی گفت: طبق مطالعات صورت گرفته قم به لحاظ شهرک های صنعتی و بورس کالا و همچنین از نظر گردش بالای نقدینگی که در آن جریان دارد، یک قطب اقتصادی مهم کشور به شمار میآید.

قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد،ثامن‌الائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خور آباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.
۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در قم وجود دارد که بیش از ۹۰ درصد آن مربوط به صنایع کوچک و متوسط است؛ همچنین بیش از ۵۳ هزار تن در واحدهای صنعتی استان فعالیت می‌کنند.

وی ادامه داد: شرکت کارگزاری بورس بیمه ایران در برنامه ریزیهایی که برای گشایش نمایندگیهای جدید خود در کشور دارد، به تازگی پس از فارس نمایندگی خود را در قم نیز فعال کرد.

وی یادآور شد: به طور حتم با پشتیبانی ستاد مرکزی کارگزاری بورس کشور و همچنین همراهی و حسن نیت بیمه ایران در قم و انجمن های صنفی وابسته به آن و قول مساعدت و یاری اداره کل اقتصاد و امور دارایی این استان، شرکت کارگزاری قم به پایگاه و پایلوت جدی بازار سرمایه در کشور تبدیل شود.

رباطی در بخش دیگری از سخنان خود بیمه ایران را قطب صنعت بیمه و در بردارنده ۴۰ درصد سهم بیمه کشور دانست و گفت: بیمه ایران یکی از قدیمی ترین شرکت ها و بنگاه های اقتصادی است و در تمام روستاها و شهرستان های کشور دارای شعبه و نمایندگی است.

وی بیان کرد: در سالهای گذشته به دلیل وجود نگاه دولتی و غیر اقتصادی به بازار سرمایه بخش کارگزاری بورس بیمه ایران فعال نشده بود اما یک سال قبل با تغییرهایی که در این نگاه ایجاد شد، فعالیت جدی را شروع، و ارتقا قابل توجهی را نیز در صنعت کارگزاری کسب کرد و این روند ادامه خواهد داشت.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قم توسعه اقتصادی بورس اوراق بهادار سازمان بورس و اوراق بهادار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۷۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازارگردانی به نفع یا به ضرر بورس؟

به گزارش بورس تابناک به نقل از نبض بورس، برزو حق شناس، کارشناس و فعال بازار سرمایه در رابطه با فلسفه بازارگردانی و مخالفت یا موافقت با این موضوع بیان کرد: بنده قصد ندارم به این موضوع به عنوان یک دیدگاه صفر و صد نگاه کنم. در مجموع، اگر بخواهیم بگوییم که بازارگردانی از سال ۹۹ به بعد برای بازار سرمایه مفید یا مضر بوده است؟ باید به این نکته توجه کرد که بازارگردانی در مقاطعی، نقدشوندگی بازار را بالا برده و اجازه داده است افرادی که قصد خروج از بازار و یا ورود به آن را داشته‌اند این کار را انجام دهند و این موارد از جمله محاسن بازارگردانی محسوب می‌شوند، ولی در مجموع، اگر بخواهیم مزایا و محاسن آن را کنار هم بگذاریم به نظر بنده، بازارگردانی به ضرر بازار سرمایه بوده؛ به‌طوری که بیشتر به بورس ضربه زده است تا این‌که بخواهد برای آن کمک‌کننده باشد و برای این موضوع، دلایل خاص خودم را دارم. ادامه این خبر را لطفا در لینک زیر بخوانید : https://nabzebourse.com/000J3A

دیگر خبرها

  • بنو و پرداخت مبلغ محکومیت سنگین!
  • بازارگردانی به نفع یا به ضرر بورس؟
  • شاخص کل بورس به روند صعودی باز خواهد گشت؟ + فیلم
  • تابلوی بورس، تابلوی رکود
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • پیش‌بینی بورس در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۳/ پیشتازی فولادی‌ها و پالایشی‌ها در این هفته
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • پیش بینی بورس یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است